avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 0,51 în aerul expirar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

0,51 în aerul expirar

Soțul meu în august 2017 a făcut alegerea de a se urca la volan băut de atunci dosarul este tot la acel polițai care a făcut constatarea .soțul a cooperat din start a recunoscut vina este prima abatere dar polițaiul nu vrea sa dea drumul dosarului .au trecut 6 luni si jumătate.
Ce valori au iesit?
Nu știm cât au ieșit valorile ,nu știm nimic prima oară a zis ca nu a depus un martor declarații acum ca nu a sosit alcolemia de la bucurești ăsta în condiția în care alcolemie este ieșită duna 3 săptămâni .am auzit ca ar fi ieșit 1 .
Imi pare ca organul de up nu intelege sa va informeze despre stadiul cercetarilor. Solicitati in scris sa va comunice stadiul up. Daca aveti calitatea de suspect, solicitati consultarea dosarului, aveti dreptul sa angajati-va avocat daca nu va descurcati, faceti ceva, nu stati si asteptati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut de 2 ani si 4 luni Sofia22 Sofia22 Buna ziua,am permisul suspendat pentru alcolemie de 1% in sange de 2 ani si 4 luni.Mi-au fost luate toate declaratiile atat mie cat si ofiterului de serviciu ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie =0,8 genyx genyx Am fost depistat in urma alcooltesterului cu 0,44 in aer respirat, apoi au fost luate probe de sange care au avut ca rezultat 0,8 la prima si 0,6 la a doua. Ce ... (vezi toată discuția)
Intrebare Maryela12 Maryela12 Buna ziua sm un an decand astept sa vad ce se intampla cu permisul meu anul trecut am fost la o nunta si mi-a iesit 0,43 alcool in aer bsi dcrie pe dovada ca ... (vezi toată discuția)