avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tăgada paternității
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Tăgada paternității

Va rog raspundeti-mi si mie!
Am si eu un proces de tagada a paternitati!am depus dosarul in data de 23/08/2017 in calitate de reclamant! Paratii au primit comunicare in data de 6/10/2017 pentru depunerea intampinarii in termen de 25 zile de la comunicare! Depunerea intampinarilor s.a facut in urmatoarele zile!
Dupa spusele avocatului dupa trecerea a celor 25 de zile urmeaza sa primesc citatie pentru judecata lucru care nu s.a intamplat pana astazi iar domnul avocat nu stie sa imi spuna nimic de ce inca nu s.a dat termen!
Intrebarea mea este / este normal sa dureze atat de mult/ ceva nu este in regula/ se poate face ceva in privinta asta??
Si dupa ce ma citeaza la cat timp ar fi primul termen? Se poate solutiona din primul termen?
Mentionez ca copilul meu este nascut in Anglia si inca nu am certificat de nastere lucru care ma impiedica a.i rezolva vaccinarea si reantoarcerea in Anglia! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Jjulianely@yahoo.com , utilizator 00:09, 18 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Am intrat pe portal si dosarul se afla pe fond! La dosar am declaratia mea...declaratia tatalui biologic redactata in fata notarului prin care el declara ca este tatal minorului
Intampinarea fostului sot in care declara ca nu el este tatal biologic
Declaratia tatalui biologic
Certificatul meu de divort
Certificatul minorului eliberat de autoritatile englezesti cu numele tatalui biologic
Va multumesc inca o data!
Buna te rog zimi si mie daca ai rezolvat Sunt in situatie la fel si disperata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza tagada paternitatii geodelia geodelia Am nascut pe 13-10-2017 iar hotararea definitiva de divort am primit.o tocmai pe la sfarsitul lunii.copilul poarta numele meu de fam.(nm.de fata) dar la tata e ... (vezi toată discuția)
Proces de tagada alinap24 alinap24 Buna ziua, am proces de tagada a paternitati eu find plecata din tara din 2007 cu sotul meu cu care me-am despartit in fapt in 2012 cand am hotarat sa ne vedem ... (vezi toată discuția)
Cum reușesc să am lângă mine ceea ce iubesc? Madalingeorgescu Madalingeorgescu Buna ziua,ma nunesc Georgescu Madalin si am o mare problema...de trei luni am devenit tatic,am o fetita minunata si mamica ei e superba,problema mea este ... (vezi toată discuția)