avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AJUTOR SALARIU asistent medical angajat la medic de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AJUTOR SALARIU asistent medical angajat la medic de familie

As dori sa stiu daca salariul unui asistent medical angajat la un medic de familie, (care este organizat sub forma de Cabinet Medical Individual aflat in relatie contractuala cu CASA DE ASIGURARI DE SANATATE),intra sub incidenta legii 153/28.06.2018 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.Adica ,daca i se v-a marii salariul si asistentului medical care lucreaza intr-un cabinet de medicina de familie la fel ca si la asistentul medical angajat la spital.
In speranta ca o sa primesc un raspuns,va multumesc anticipat.
Cu stima,SFL

Alte discuții în legătură

Statutul asistentului cmi vasile_04_04 vasile_04_04 asistentul medical cmi are dreptul la salariul din legea unica de salarizare? (vezi toată discuția)
Infiintare cabinet medical de intreprindere cristinachebac cristinachebac Buna ziua ,as dori sa stiu o sc comerciala la ce nr de an gajati este obligata sa dispuna de cabinet medical cu asistent medical? (vezi toată discuția)
Sunt platita cu minimul pe economie Chme Chme Sunt asistent medical principal la un Cabinet de Medicină de Familie. Am inteles ca suntem inclusi in legea 284/2010. E corect sa fiu platita cu minimul pe ... (vezi toată discuția)