avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cât este stagiul complect
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cât este stagiul complect

Cât este stagiul complect pt ieșirea la pensie anticipată acum dacă până în 2030 va fi 35 de ani pt femei am 58 de ani patru copii până în 1990.vechime 20 ani din care 6 grupa unu și 4 grupa doua .Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Angi.superba@yahoo.com , utilizator 20:15, 26 Noiembrie 2017
Luna si anul nasterii.
Anul nașterii 1959 luna 11 ziua 28
Angi.superba@yahoo.com a scris:

Anul nașterii 1959 luna 11 ziua 28

Stagiul complet de cotizare pentru pensionare anticipata este de 39 ani si 7 luni.
Cornel Vasile a scris:

Stagiul complet de cotizare pentru pensionare anticipata este de 39 ani si 7 luni.

Alte discuții în legătură

La ce categorie de pensie am dreptul anacatrina anacatrina [i]-Sexul: F -Data nasterii: iulie 1959 -Varsta 58 ani si 4 luni -Facultatea la cursuri de zi, 4 ani ( 1978-1982 - Adeverinta facultate). -Vechime+ ... (vezi toată discuția)
Varsta pensionare femeie stanirinel stanirinel Buna ziua. Mama mea este nascuta in 1959. A lucrat din anul 1978 pana in 1990 din care un an a avut pauza pentru crestere copil. Intre anii 1982 si 1990 a avut ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala anna_ema anna_ema buna ziua v-as ruga sa ma ajutati cu o problema:sunt femeie,am 52 de ani si vechime in munca de 25 de ani si 7 luni,din care 8 ani in grupa a 2-a de ... (vezi toată discuția)