avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbarea numele mamei din certificatul de naștere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbarea numele mamei din certificatul de naștere al unui copil major

as dori sa stiu daca se poate ca numele mamei se poate schimba din certificatu de nastere al uni copil major daca familia care vrea sa infieze daca cuplu respectiv nu e casatorit cu acte ???? niste prieteni de familie vor sa infieze o fata majora dar nu sunt casatoriti legitimi si vor s schimbe nu doar numele tatalui ci si al mamei se pate????
Ultima modificare: Duminică, 26 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:32, 26 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ambii vor sa adopte majorul ? Ambii trebuie sa faca dovada ca au crescut copilul din timpul minoritatii sale, altfel, nu pot adopta un major. Ce motiv au sa adopte un major ?
Daca il vor adopta, majorul nu va mai avea in certificat nuele parintilor naturali, iar numele purtat de copil va fi al unuia din ei sau a lor reunite, dupa cum doreste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire dyzzyy dyzzyy BUNA ZIUA! CARE SUNT CONDITIILE IN CARE POT REVENI LA NUMELE AVUT INAINTEA CASATORIEI( AM DIVORTAT ACUM 1 AN SI JUMATATE), DAR AM PREFERAT SA PATREZ NUMELE ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil minor carmenspiridon carmenspiridon Buna ziua Care sunt pasii pentru schimbarea numelui copilului minor? Precizez ca parinti nu sunt casatoriti, copilul poarta numele de familie al ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie pot og 41/2003 sonia.maria sonia.maria Pot sa schim numele de familie al copilului meu minor (mentionez ca ,copilul minor are numele de familie al fostului sot , tatal legitim ,este copil din prima ... (vezi toată discuția)