avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil

Dacă beneficiez de concediu prenatal și stimulent inserție, când se calculează concediul de creștere copil, se iau în calcul veniturile din concediu prenatal sau se iau în calcul veniturile din concediu prenatal+ stimulent?

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului ioanaiacobas ioanaiacobas Buna ziua Eu sunt in concediu de crestere a copilului, dar doresc sa imi reiau activitatea incepand cu 1.01.2013. In acest caz beneficiez de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru al doilea copil - mod de calcul, perioada pettru2009 pettru2009 buna ziua! am luat prenatal pentru primul copil timp de 2 ani de zile iar imediat dupa aceeea am lucrat inca 6 luni iar acum sotia a nascut un al doilea ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu crestere copil aun_diana aun_diana Buna ziua! Sunt o viitoare mamica, urmeaza sa nasc pe 11.05.2019 (data estimata). Momentan lucrez insa intentionez sa intru in prenatal pe 18.03.2019. ... (vezi toată discuția)