avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încetare contract de muncă disciplinar. Mai sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încetare contract de muncă disciplinar. Mai sunt obligată să mă prezint pentru predarea gestiunii?

Daca mi s-a incheiat contractul de munca disciplinar...mai sunt obligata sa ma prezint sa predau gestiunea???
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 3 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
După încetarea contractului individual de munca, nu mai aveți nicio obligatie fata de angajator.

Inventarul trebuia efectuat pana la data incetarii c.i.m.
Ei m-au pus sa imi dau angajamentul scris ca vin sa predau inventarul...insa ei mi-au spart o magazie fara ca eu sa fiu de fata pe care eu nu o predasem ....cum ar trebui sa procedez in cazul de fata???
Nu are nicio relevanta acel angajament , atat timp cat nu mai sunteti angajata lor.
Ei ma ameninta ca o sa ma aduca sa predau gestiunea cu procuratura.Ce m-ati sfatui sa fac?multumesc...
Procuratura nu are competenta in asa ceva... explicati-le ca si amenintarea este o fapta de natura sa atraga raspunderea penala a celor care o savarsesc.

Alte discuții în legătură

Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de delapidare Genucu Genucu Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o situatie dificila cu care ma confrunt: sunt angajatul unei firme de distributie in calitate de agent comercial. ... (vezi toată discuția)
Inventar scule firma cioky81 cioky81 Salut. Sper sa ma ajutati cu un sfat. Incerc sa fiu cat se poate de scurt.Am luat pe inventar niste truse si scule care mi-au fost furate in 2006.Azi am fost ... (vezi toată discuția)