avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sint pensionat anticipat din Mai 2011 nu sint trecut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sint pensionat anticipat din Mai 2011 nu sint trecut la pensie normala nici astazi

Ce documente trebuiesc depuse pentru recalcularea pensiei si pina la Ce data.Mentionez caci la 39 ani de munca pensia calculata in mai 2011 a fost de 460 Ron iar acum 760 Ron am documente cu contributi si salari platite In acord global colegi mei au cam 1700-1800ron cum pot reglementa situatia si daca primesc sumele de bani din 2016 martie cind trebuie sa trec la pensia normala

Alte discuții în legătură

Pensionar anticipat mai 2011 Petrus_barbu@yahoo. Com Petrus_barbu@yahoo. Com La 60 de ani m- am pensionat anticipat 39 ani de munca pensie anticipata calculata 460 Ron nici azi nu sint trecut la pensie normala Ce trebuia facuta din ... (vezi toată discuția)
Contract asigurari sociale pentru pfa AndaNec AndaNec Buna ziua, Sunt o PFA infiintata in anul 2007, impozitata in sistem real. Doresc sa inchei contract individual de asigurari sociale la stat (contributie ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie cu adeverinta de la facultate Foruniversitate Foruniversitate buna tuturor, va rog putina atentie si pentru mine, am iesit la pensie in noiembrie 2014, am depus dosarul cu documentele solicitate, inclusiv copie dupa ... (vezi toată discuția)