avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creante anaf
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creante anaf

Buna ziua, O societate comerciala are o sentinta definitiva pentru un proces cu Anaf-ul. Pe scurt, in urma unui control de fond s-au stabilit niste obligatii in plus , acestea au fost contestate si dupa aproape 3 ani s-a obtinut sentinta in favarea societatii. Anaful a facut recurs , iar acesta a fost respins. Mai mentionez ca toate obligatiile stabilite in urma controlului de fond au fost achitate pentru ca astfel nu se putea . Acuma societatea vrea sa-si recupereze aceste sume fapt pentru care
va rog sa ma ajutati cu pasii de urmat pentru recuperarea acestora. . Mentionez ca este vorba de o suma destul de mare .

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotarari definitive si irevocabile roxanam79 roxanam79 buna seara am avut un proces cu finantele in urma unui control de fond in final in recurs mi-i s-a dat castig de cauza si finantele au fost obligate la plata ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila. cum iau banii ? i0n i0n va salut, in sfarsit s-a incheiat procesul cu societatea unde am activat pana in urma cu cateva luni. am castigat si pe fond, si la recurs, societatea este ... (vezi toată discuția)
Termen de recurs indicat greșit de instanta de fond andr_georgi andr_georgi Am avut un proces prin care o autoritatea contractanta ne-a data in judecata avand la baza decizia Curtii de Conturi privind recuperarea prejudiciului precizat ... (vezi toată discuția)