avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reconstituire dosar inmatriculare auto
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reconstituire dosar inmatriculare auto

Buna ziua,
Am cumparat un autovehicul de la o persoana fizica, care a cumparat-o la randul sau de la o firma de leasing (am copie dupa factura).
Am apucat sa înscriu masina la taxe si impozite, dar in timp ce pregăteam actele pentru inmatriculare, am pierdut intregul dosar (contract v-c, civ, talon etc.).
Am luat legatura cu vanzatorul in speranta ca ma va ajuta cu recuperarea actelor, si pana acum a fost dispus sa ma ajute.
Va rog sa ma ajutati sa inteleg pașii necesari pentru reconstituirea dosarului.
Am copii dupa aceste documente.
NOTE:
Cartea de identitate a mașinii apare pe numele firmei de leasing.

Multumesc anticipat pentru orice ajutor!
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2017
endiaar, utilizator

Alte discuții în legătură

Vanzari auto pastorcici_raimondo pastorcici_raimondo ce pasi trebuie parcursi pt vanzarea unui automobil proprietate catre o alta persoana? (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Vinzare-cumparare masina tiberiussly tiberiussly Buna. As dori sa stiu ce acte sint necesare pentru cumpararea unei masini pe persoana fizica de la o persoana juridica,respectiv ce plati trebuie facute cu ... (vezi toată discuția)