avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Magazin online
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Magazin online

Bună ziua! Doresc sa deschid un magazin online, în care sa fiu intermediar, fără sa fiu nevoita sa fac stoc. Produsele vor fi achiziționate dinafara UE și vândute inafara UE, nu știu ce documente trebuie sa fac în acest sens și unde ma încadrez. Este mai bine PFA, SRL sau SRL-D?
Cel mai recent răspuns: Ioana Navalici , utilizator 11:04, 30 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online markomarius1 markomarius1 Buna seara, M-ar interesa si pe mine niste detalii, cu privire la o activitate pe internet: -doresc sa creez un magazin online de vanzari (comert ... (vezi toată discuția)
Magazin online AdrianB7 AdrianB7 Buna seara! Intentionez sa deschid un magazin online unde doresc sa comercializez cravate (nu sunt produsele mele, sunt intermediar). Ma intereseaza daca ... (vezi toată discuția)
Sediu social magazin online M_Bogdan M_Bogdan Doresc sa infiintez un srl-d pentru un magazin online cu suplimente nutritive,cosmetice bio si produse naturiste cu sediul social in apartamentul meu, cod caen ... (vezi toată discuția)