avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cand primesc hotararea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cand primesc hotararea

.Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns,,,am primit minuta acasa ,,,,Ora estimata: 09:00
Complet: P4
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 C. pen. cu aplic. 396 alin. 10 c. pr. pen condamnă pe inculpatul BURADA CLEMENT la pedeapsa de 1 an şi 1 lună închisoare pentru săvârşirea infr. de "conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului" prevăzută de art. 336 alin. 1 C.p. În baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani, conform dispoziţiilor art. 92 C. pen. În baza art. 93 alin. (1) C. pen. obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Dolj, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 93 alin. (2) lit. b) C. pen. impune inculpatului să execute următoarea obligaţie: - să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune Dolj. În baza art. 93 alin. (3) C. pen., pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Brădeşti, judeţ Dolj pe o perioadă de 80 de zile lucrătoare. În baza art. 91 alin. (4) C. pen. rap. la art. 403 alin. 4 C.p.p. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 C. pen. În baza art. 274 alin. 1 teza I din codul de procedură penală, obligă inculpatul la plata sumei de 400 de lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat (din care suma de 200 de lei reprezintă cheltuieli efectuate în timpul urmăririi penale). Cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei pentru inculpat şi procuror. Soluţia se comunică potrivit art. 407 c. pr. pen. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 08 noiembrie 2017.
Document: Hotarâre 3856/2017 08.11.2017
cand imi vine hotararea definitiva acasa ? multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: tytyrez77 , utilizator 20:11, 3 Decembrie 2017
Hotararea pronuntata de instanta de fond este supusa apelului in termen de 10 zile de la comunicare,astfel ca oricare parte interesata poate declara apel
Trebuie sa asteptati initial comunicarea hotararii,ulterior sa verificati daca autoritatea nu face apel
Nu inteleg,,,pe data de 07 11 2017 am avut procesul,ok a ramas sa se dea solutionarea pe data de 08 11 2017 a aparut pe NETsolutionarea de mai sus pe data de 15 11 2017 imi a venit acasa solutionarea acum nu stiu cat dureaza pana imi vine hotararea definitiva acasa, uni spun ca 10 zile care defapt au trecut alti 30 de zile ,,,nu stiu daca cu aceasta solutionare pot plati cheltuielile de judecata ,,,.Va multumesc si astept nerabdator un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind pot primi hotararea acasa tytyrez77 tytyrez77 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o problema ,nu stiu cind primesc hotararea sau cand apare pe portal ,,,pe data de 15 11 2017 am primit acasa minuta ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcol la volan tytyrez77 tytyrez77 va rog frumos sa imi spuneti si mie cand ma pot prezenta la examen pentru permis auto ,,,am primit acasa aceasta minuta ,,,,Ora estimata: 09:00 Complet: ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere anulat tytyrez77 tytyrez77 Azi Am avut dosar si permisul anulat ,dupa prima anfatisare a mai durat cam 30 de zile si a aparut pe portal aceasta hotarare,,,,,,PENTRU ACESTE ... (vezi toată discuția)