avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PERMIS DE CONDUCERE RETINUT PENTRU VITEZA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PERMIS DE CONDUCERE RETINUT PENTRU VITEZA

pe 2 august mia fost retinut permisul de conducere in Norvegia pentru depasirea limitei de viteza mi sa spus ca va fi suspendat pe termen de 3 luni, au trecut 4 luni de atunci si nimic . ce pot face sa il reprimesc inapoi
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Decembrie 2017
Olteanu Mirel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Olteanu Mirel , utilizator 21:18, 4 Ianuarie 2018
Ce asteptati?

De cand aveti permisul de conducere?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Decembrie 2017
cyan, moderator
de 19 ani fara sa il mai am vreodata suspendat
am asteptat sa treaca cele 3 luni de care stiam si cind am ajuns pe 2 noiembrie la politie miau spus ca nu a venit nimic la ei . ce pot face
Mergeti sa il ridicati.
dar trebuie sa merg acolo de unde mi la luat???

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat limita de viteza hugh1001 hugh1001 pot conduce autoturismul daca cei de la ipj bacau nu mi lau trimis iar la politie nu figurez cu permis suspendat mentionez ca am o contestatie pe rol anpotriva ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat in germania Fyn97 Fyn97 Am predat permisul pe data de 16 ianuarie 2018 pentru depasirea limitei de viteza pe o perioada de o luna in germania, eu locuind aici, iar astezi am fost ... (vezi toată discuția)