pot conduce autoturismul daca cei de la ipj bacau nu mi lau trimis iar la politie nu figurez cu permis suspendat mentionez ca am o contestatie pe rol anpotriva procesului verbal iar doamna de la registratura rutiera mia spus ca pot circula fiinndca nu figurez cu permisu suspendat an baza de date
La suspendarea permisului, politistul va retine documentul si va da o dovada.
Am inteles ca ati contestat PV la judecatorie si de la registratua rutiera vi s-a spus (nu s-a scris, nu ati primit o dovada scrisa ca puteti circula).
Daca va opreste un alt politist si va cere permisul de conducere, nu detineti un document sa i-l prezentati (presupun ca nu aveti decat PV de constatare de la prima abatere) si care sa justifice dreptul dvs. de a conduce in continuare.
Adevarata dvs. problema este ca nu mai aveti permisul auto pe care sa-l prezentati politistului daca va opreste in trafic. Trimiterea permisului retinut la sediul politiei poate fi de durata.
Puteti lua legatura cu politistul care v-a retinut permisul auto.
Nu puteti reprimi legal, permisul auto, decat in urma unei hotarari definitive a instantei de judecata care va analiza contestatia depusa si daca aceasta va decide in favoarea dvs.