avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Sunt inculpatul in dosarul 10366/4/2016 pa Judecătoria sector 4,
Întrebarea mea este: Daca m-am prezentat ma văzut judecătorul i-am prezentat o caracterizare de la școala și notele mele de la liceu care sunt peste 8 toate. Judecătorul ma văzut și mi-a zis “Poți pleaca acasă și sa nu-ti mai superi mama”
Nu mi-a spus nimic altceva, aveam 16 ani.
Văd ca online dosarul încă se afla in FOND, ce se mai poate întâmpla. Dacă vreți aruncați un ochi paste dosar l-am scris mai sus și Judecătoria sector 4 dosar cu nr 10366/4/2016
Cel mai recent răspuns: UnUtilizatorOarecare , utilizator 20:46, 3 Decembrie 2017
Nu se mai intampla nimic, ati scapat, procurorul a dispus clasarea sau renunţarea la urmărirea penală şi a fost sesizat judecătorului de cameră preliminară în vederea luării măsurii de siguranţă a confiscării speciale.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Și este normal ca dosarul sa rămână in FOND? Din putinele mele cunoștiințe asta este primul stadiu nu trebuia sa-l închidă ? Am sa rămân cu cazierul pătat nu-i așa? Ma va împiedica cu ceva asta in viața?

Nu se mai intampla nimic, ati scapat, procurorul a dispus clasarea sau renunţarea la urmărirea penală şi a fost sesizat judecătorului de cameră preliminară în vederea luării măsurii de siguranţă a confiscării speciale.

Și este normal ca dosarul sa rămână in FOND? Din putinele mele cunoștiințe asta este primul stadiu nu trebuia sa-l închidă ? Am sa rămân cu cazierul pătat nu-i așa? Ma va împiedica cu ceva asta in viața?

Este inchis dosarul, stati linistit.
Va mulțumesc, dar acum sunt luat in observatie nu-i așa? Adică am o pata pe cazier și la următoarea abatere voi fii sancționat?

Este inchis dosarul, stati linistit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cât timp se șterge dosarul penal pentru trecerea pe culoarea ... Nicoletaat Nicoletaat In cât timp se șterge dosarul penal pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului, urmând accident cu victima fără spitalizare, fiind doar transportat ... (vezi toată discuția)
Aflare stadiu Mirricca Mirricca Buna ziua, am un dosar penal datorita faptului ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice pe data de 19.12.2016 fiind testat cu aparatul a rezultat 0.52 ... (vezi toată discuția)
Intrebari reabilitare cazier judiciar ContSters283403 ContSters283403 Buna ziua , am avut o problema in 2006 si anume am fost judecat pentru complicitate la furt si dupa cateva saptamani de arest preventiv mi-au dat drumul cu 1 ... (vezi toată discuția)