avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua

Va rog frumos ma puteti lamuri , sunt cu transplant hepatic SI mi.am facut actele pentru pensia de invaliditate, am un an jumate lucrati SI 3 Ani de facultate la zi..mi.a venit un fel de decizie in care spune CA o sa i.au doar 19 lei? SE poate asa ceva? Pensie de 19 lei?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:37, 4 Decembrie 2017
Contestati decizia de pensionare in termen de 30 de zile de la data primirii documentului sub semnatura de catre dvs. Solicitati buletinul de calcul al pensiei. Contestatia se poate depune prin posta cu confirmare de primire sau la sediul CJP cu nr. de inregistrare/ data.
Veti benficia de pensie sociala minima garantata pensionarii sistemului public de pensii cu domiciliul in Romania, indiferent de data inscrierii la pensie, daca nivelul cuantumului pensiei se situeaza sub nivelul pensiei sociale minime garantate.
Din 01.02. 2017 nivelul pensiei sociale minim garantate este de 520 lei;
Atunci inseamna CA o sa primesc 520 de lei..dar cu cei 19 lei..CE e cu ei? Eu asta nu inteleg
Este pensia dvs calculata in baza documentelor depuse la dosar.
Asta inseamna CA o sa primesc 520 plus cei 19 lei?

Alte discuții în legătură

Ce pensie va primi in plata ? gorjeanul gorjeanul am o vecina care a primit pe 15 martie decizia de pensionare...are total ani lucrati 18 si 9 luni punctaj 0,21 valoarea pensiei 193 lei..(salariul era mic in ... (vezi toată discuția)
Pensia sociala anyka49 anyka49 Buna ziua, avand in vedere ca de la 1 martie 2017, nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari este de 520 de lei. mi-e nu mi s-a dat aceasta ... (vezi toată discuția)
Marirea pensiei minime din programul psd-minciuna!!! CYBORG CYBORG Buna ziua! Citesc astazi, 5 ianuarie 2017, cu stupefactie si groaza, undeva pe Internet: “Precizăm că în cazul acelor pensii care au cuantumul lunar al ... (vezi toată discuția)