avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ce pot face dacă poliția locală nu vrea sa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ce pot face dacă poliția locală nu vrea sa înregistreze o plângere

Cui trebuie sama adresez pt ase lua masurile legale pt hartuire verbala,si pt tentativa de vatamare corporala , si amenitari cu batai si cu moarte va rog mult numai pot am 2 copii de crescut si nimeni nu ia masuri , am martori leam zis celor dela locala si acest lucru dar nu sau deranjat sa i intrebe nimic jumatate din oameni din localitate sunt revoltati
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:52, 4 Decembrie 2017
Puteti depune o sesizare scrisa la Inspectoratul judetean de politie/ politia locala/ primarie trimisa prin posta cu confirmare de primire. Daca nu primiti raspuns scris cu masurile luate in 30 de zile de la data primirii sesizarii dvs. conform prevederilor OG nr. 27/ 2002 art.8 privind petitiile puteti deschide actiune in instanta impotriva institutiei statului conform prevederilor Legii nr. 554/ 2004 privind contenciosul administrativ.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Formulati plangerea IN SCRIS si depuneti-o prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire atat la politia locala cat si la PARCHETUL de pa langa judecatoria pe aria careia s-a produs fapta.
Nu va asteptati ca toate sa se rezolva instantaneu.
Cercetarile pot dura si un an.
Daca nu va pricepeti solicitati ajutorul unui avocat.
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren nesalubrizat PrazMM PrazMM Buna ziua! Locuiesc in Timisoara pe o strada de case. Vizavi de casa exista 4 terenuri libere care au proprietari diferiti. In fiecare an depun sesizare despre ... (vezi toată discuția)
Vecini care dau foc la gunoaie cezarionescu cezarionescu Am niste vecini care in mod regulat dau foc la gunoaie in curte. Fumul este foarte deranjant. Am citit in H.G. nr. 537/2007 ca exista sanctiuni pentru asa ... (vezi toată discuția)
Unde reclam o constructie ilegala cu pericol sanitar? Balint88 Balint88 Unde se poate reclama o constructie ilegala cu pericol sanitar? Situatia este in felul urmator, locuim in Rosia Montana judet Alba, sit Unesco in centrul ... (vezi toată discuția)