avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro S-a imbunatatit calitatea discutiilor in Forum?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

S-a imbunatatit calitatea discutiilor in Forum?

Intrebarea vizeaza mai ales modul in care se raspunde la intrebari. Din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Dar eu sunt subiectiv, recunosc...

Voi ce ziceti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 12 Iunie 2008
Sunt de scurt timp aici,da' din cate am citit din mesajele postate acum luni bune,este o evolutie.In primul rand sunt mai multi dispusi sa se implice.
Sincer si eu am vazut o imbunatatire in calitatea rapunsurilor. sper insa la mai bine!:)
Cu timpul indubitabil ca lucrurile vor sta chiar mai bine.Oricum momentan eu zic ca este multumitor.

depinde cum se priveste problema. Exista o usoara creste a calitatii dar o si mai mare crestere a cantitatii de mesaje.

inainte erau n mesaje la calitatea y. DEci Indicele cantitate/calitate era y / n
in prezent sunt 4n mesaje la calitate 2y. Deci indicele cantitate/calitate este 2y / 4n adica y / 2n

Concluzia o trageti voi.
Calitatea raspunsurilor si a discutiilor de pe forum depinde de pregatirea celor care sunt implicati. Nu toti cei care raspund au pregatire, dar si buna intentie conteaza. Si apoi faptul ca citesti, ca te interesezi, ca incerci sa dai raspunsuri mai bune inseamna evolutie.

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)