avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro S-a imbunatatit calitatea discutiilor in Forum?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

S-a imbunatatit calitatea discutiilor in Forum?

Intrebarea vizeaza mai ales modul in care se raspunde la intrebari. Din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Dar eu sunt subiectiv, recunosc...

Voi ce ziceti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 12 Iunie 2008
Am si eu o intrebare.
Eu sunt considerat ca am poza sau nu ?

Poza mea nu apare decat pe a doua pagina.Ar trebui sa apara pe prima pagina adica langa ceea ce scriu ?
Se considera ca am sau ca nu am poza ?
Multumesc.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Am si eu o intrebare.

Poza mea nu apare decat pe a doua pagina.Ar trebui sa apara pe prima pagina adica langa ceea ce scriu ?
Multumesc.

Dar nu aveti poza acum.:-/
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2008
ContSters42967, utilizator
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Am si eu o intrebare.

Multumesc.

Nu ai poza acum langa ceea ce scri.
Cred ca trebuie sa-ti incarci poza pe avatar. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
Statistici avansate pentru profilul de consultant Admin Admin Incepand de astazi, in pagina de profil al fiecarui consultant se vad grafice care arata evolutia rating-ului si a numarului de recomandari in ultimele 15 ... (vezi toată discuția)