Intrebarea vizeaza mai ales modul in care se raspunde la intrebari. Din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Dar eu sunt subiectiv, recunosc...
Si din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Intr-adevar se vede ca majoritateaa celor acre sunt pe forum incearca sa dea o solutie practica la problemele expuse.
calitatea discutiilor de pe forum este data de noi ....noi toti ....ajutam oameni ....si facem asta pentur ca ne place....pentru ca ne stim un pic mai cunoscatori ....mai juridici ...ce sa spun ....unele subiecte imi fac asa mare placere sa le citesc...ca ma simt ca la o ora de curs....dar uneori gasesc asa de multe posturi in categorii gresite....dar nu e vina nimanui .....poate daca chiar noi am face atribuirea intrebarilor in categorii ....si anume drept civil, penal ...etc nu ar fi mai interesant si mai sigur ca ajung unde trebuie posturile celor care cer ajutor?
Ar fi si mai buna, daca nu s-ar da raspunsuri, numai asaaaaaa, ca sa fim in top. Daca s-ar citi toate raspunsurile anterioare, ca sa nu se dea acelasi raspuns NUMAI DE DRAGUL PREMIILOR.
hey hey hey ibiza....iti zic tie ce am zis si la multa lume...sunt doar student....poate nu dau cela mai elocvente raspunsuri sau cele mai complete si corecte...dar cel putin ma straduiesc cu ceea ce am eu ...si nu o fac de dragul premiilor...imi place asa de multe sa interactionez cu lumea....la un moment ...da ...ajungem la un fel de concurenta...dar sti de ce ...? ai vazut cat costa o carte de drept? sti cat costa sa stai in facultate? ...mai bine citesc 50 de spete...si raspund asa cum pot la ele de dragul forumului, de dragul dreptului si a premiilor...:) si apuc si eu o carte :) B-)