avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Astept raspuns - nu stiu sa citesc apometrele
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Astept raspuns - nu stiu sa citesc apometrele

Buna seara e posibil sa pot consuma in 30de zile 15mc de apa care sunt zecimalele atunci asta nu inteleg .daca pe apometru imi arata00143 iar cifra 3 urca si apare 4,5,6,7,8,9,0 .si iarasi de la capat va rog ajutatima
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:01, 8 Decembrie 2017

Ati mai postat acest topicwww.avocatnet.ro/forum/discu...
Pentru analiza si eventual raspuns concret,precizati tipul apometrului
Nu aveti cadran colorat sau care sa prezinte mai multe ferestre,cu cifre intre care sa existe virgula ?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
ynocentta, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
14 mc aveti.
Buna ziua sa inteleeg. Ca ultima este zecimala si nu se citeste?

14 mc aveti.

Nu este neaparat...aceea este cea care se invarte imediat ce dati drumul la apa.Si nu conteaza asa mult.Dati citirea,14 mc si luna viitoare dati la fel,fara zecimale.
Va multumesc o zi buna va doresc

Alte discuții în legătură

Citire contor apa Robby_na Robby_na buna ziua! as vrea sa stiu, explicit, cum se citeste contoarul la apa ( apometru 5 cifre, ex. 00789), pentru a evita discutiile in contradictoriu cu alte ... (vezi toată discuția)
Cum se citeste corect acest tip de apometru ? Sandu111 Sandu111 Buna ziua ! Doresc sa stiu cum sa citeste mai exact acest tip de apometru ... (vezi toată discuția)
Cum citesc un contoar de apa rece? Claudiu. Claudiu. Apometrul are 5 cifre este de apa rece cum se citeste,eu stiu k ultima nu se citeste (vezi toată discuția)