avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie

Help. Stie cineva o funcție pentru un "ajutor de cadru didactic" ? Sau sa fie ceva pe aproape
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
I. Cn, utilizator
Cel mai recent răspuns: I. Cn , utilizator 17:47, 7 Decembrie 2017
Ce atributii ar avea acea persoana ?
Deci domnisoara respectiva a terminat liceul pedagogic pe profilul real cu specializarea in matematica-inofrmatica. Ea se va ocupa de copii si spune ca a mai fost angajata odata ca si educator/suplinitor. Va fi prezenta la cursurile copiilor alaturi de cadrul didactic si cand educatoarea nu va putea sa ajunga se va ocupa ea de copii..as putea sa o pun pe functia de "Educator specializat conform cod cor - 531203" ?
O puteti angaja pe functia mentionata de dvs.
Multumesc de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, daca am terminat doctoratul la politehnica si am urmat ... Ily7 Ily7 Buna, daca am terminat doctoratul la politehnica si am urmat in cadul facultatii cursurile de pedagogie pot sa-mi depun actele pentru un post de educator sau ... (vezi toată discuția)
Sunt la liceul de stiinte ale naturii si doresc sa devin educatoare ... Emma♡ Emma♡ Sunt la liceul de stiintele ale naturii si doresc sa devin educatoare ce ar trebuii sa fac/sa studiez ca sa pot ajunge una? (vezi toată discuția)
Titlu de oszi oszi Cum se poate ca o persoana care a terminat liceul pedagogic si a urmat apoi cursurile unei facultati alta decat cea de profil(ex.:facultatea de ... (vezi toată discuția)