avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ședere in România cetățean chinez după ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ședere in România cetățean chinez după căsătorie cu român

După căsătoria între un cetățean roman și o fata chineza care este cea mai lunga perioada de ședere in România dupa căsătoria lor in alta țara ? Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 17:41, 13 Decembrie 2017
Cu viza/fara viza? Cu cerut permis de sedere sau nu? Pe ce baza intra in Romania?
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
tgeorgescu, utilizator
cu permis de Sedere !

Cu viza/fara viza? Cu cerut permis de sedere sau nu? Pe ce baza intra in Romania?

Permis de sedere romanesc sau strain? Permis de rezident pe termen lung al UE?
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2017
tgeorgescu, utilizator
Eu asta vreau sa știu pentru ce e mai bine sa aplice ce recomandări îmi dați pentru a sta cât mai mult in România pentru a depăși granițele tari in ue nu știu dacă se poate!
Cere viza de imigrare (sedere prelungita), intra-n Romania, pe urma cere permis de sedere, inainte de a expira il prelungeste si daca nu face prostii si aveti mijloace de trai proprii poate sta cat vrea.

Alte discuții în legătură

Viza dawoodyad dawoodyad sunt casatorita de 2 ani cu cetatean pakistanez in cipru am deja certificatul de casatorie din romania si el detine carte de rezidenta pana in 2013.sa ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean non ue SPESebastian SPESebastian Buna ziua, Incerc sa gasesc ceva detalii in legatura cu \\"problema mea\\" Urmeaza sa ma casatoresc cu o cetateanca a Republicii Belarusia; Vom Face nunta ... (vezi toată discuția)
Viza dawoodyad dawoodyad sunt casatorita de 3 ani cu cetatean pakistanez are carte de rezidenta in cipru si certificat de casatorie din romania am fost impreuna in romania anul trecut ... (vezi toată discuția)