avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incompetentã profesionalã sau reaua vointã a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incompetentã profesionalã sau reaua vointã a avocatului meu?

Avocatul meu mi-a depus dosarul de dare în judecatã a Univ.Spiru Haret si a Ministerului Educatiei si Înv. la 7 zile dupã prescrierea termenului de dare în judecatã, desi încheiasem contractul de asistentã juridicã cu 8 luni înainte. Bineînteles, cã procesul meu a fost respins la Instanta de fond din Bz. iar recursul de asemenea la Curtea de Apel Ploiesti. Ce fac ca sã pot continua procesul?

-Pe forum discutăm doar problemele juridice, nu și persoanele implicate. Mulțumim pentru înțelegere-
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:07, 7 Decembrie 2017
Incercati o repunere in termen conf.art.186 Cod procedura civila
Conf.art186(1)NCPC"Partea care a pierdut un termen procedural vafi repusa in termen numai daca dovedeste ca intarzierea se datoreaza unor motive temeinic justificate." . Ca atare,trebuie sa dovediti acele motive temeinic justificate,aceasta este o situatie de fapt lasata la aprecierea instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de depunere a cererii de repunere în termenul de formulare a plângerii contravenţionale si de cand curge? ddianna ddianna Buna ziua, Care este termenul de depunere a cererii de repunere în termenul de formulare a plângerii contravenţionale si de cand curge? Este vorba de un ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara necontestata ContSters134265 ContSters134265 3 angajati au fost sanctionati disciplinar dupa 18 luni de la savarsirea abaterii. Acestia nu au contestat la tribunal, desi fapta nu putea fi aplicata, decat ... (vezi toată discuția)
Disponibilizat de pe un post unic omul_muncii omul_muncii Am fost disponibilizat in 2011 de un post unic de la o institutie din CNPAS. Nu am stiut ca este o ilegalitate, mai pot acum revendica lipsa de legalitate ... (vezi toată discuția)