avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu 2018

Buna ziua,
Am contract cu 8 h/zi cu salariu de incadrare brut de 1450, iar pe langa acesta mai am un contract cu 1 h/zi la alta societate cu salariu de incadrare brut de 185 lei.
Din 2018 cand contributiile sunt ale salariatului ce salariu brut de incadrare trebuie sa am la contractul cu timp partial, in conditiile in care trebuie sa ramana acelasi net?
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
bucur camelia, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul salariu duduvasile duduvasile Buna ziua, Am o nelamurire, sant angajat la o firma in care patronul imi da salariul pe cartea de munca 1450. Mi s~a propus sa aleg o marire de salariu intre, ... (vezi toată discuția)
Contributiile datorate de persoanele angajate part-time harmonyall's harmonyall's Daca un angajat are salariul net de 900 lei , avand contract de munca part time de 6 ore, la ce salariul aplic CAS si CASS ? Cum stabilesc salariul brut, in ... (vezi toată discuția)
Salariul minim kostas_rx kostas_rx Angajatorul este obligat sa modifice salariul minim brut la 1900 lei? Daca da, de cand, trebuie semnat act aditional la contractul de munca? (vezi toată discuția)