avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract Nesemnat Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract Nesemnat Orange

Buna ziua,

Am recent o mica problema cu Orange. Am semnat pentru o prelungire a contractului in data de 25.08.2017, pentru 24 de luni. acum 2 zile remark ca una dintre optiuni nu mai este valabila si cand contactez call center-ul, mi se spune ac a fost active pana la 31.11.2017. Am facut greseala de a duce acel contract la mama acasa si acum nu pot sa-l citesc punct cu punct pentru inca multe luni, nemaifiind nimeni acasa. Zic nicio problema, ma duc in Shopul unde facusem contractual si el cer o copie dupa contract. In momentul in care mi-au dat acea copie, am remarcat ca nu este semnata nici de mine nici de Orange, pe niciuna din pagini si sincer mi se pare ca lipsesc niste clauze.
Este acel contract nesemat valabil?
Ii pot coonvinge cumva sa imi dea o copie semnata?

Multumesc,
Alexandra

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat tatal meu ... MAYA2 MAYA2 Legalitate preaviz contract servicii- titular decedat. Tatal meu a detinut un contract de telefonie fixa Telekom, preluat ulterior, in 2021, de Orange. ... (vezi toată discuția)
Problema firma telefonie mobila Zappo11 Zappo11 Buna ziua, Se da urmatoarea speta: La o anumita data, am contactat telefonic un operator orange, cerandu-i prelungirea perioadei contractuale cu inca 6 ... (vezi toată discuția)