avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obținere ajutor deces pentru un PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obținere ajutor deces pentru un PFA

Buna ziua.
In urma decesului tatălui meu ma vad in imposibilitatea de a obține ajutorul de deces deoarece nimeni nu știe sa imi spuna de unde as putea solicita acest drept.
Tatăl meu era taximetrist si isi plătea toate obligațiile către stat.
Imi puteti spune daca mama mea poate solicita ajutorul de deces de la somaj (avand in vedere ca este somera) sau trebuie sa ne adresăm unei alte instituții pentru obținerea acestui ajutor?
Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Obtinerea formularului e301 Refdy Refdy Tatal meu locuieste in Spania si are nevoie de formularul E301 pentru a obtine o indemnizatie. Problema consta in faptul ca el nu poate sa vina in tara, drept ... (vezi toată discuția)
Inscriere formular u2 in romania fimilim fimilim Buna. Am obtinut formularul U2 in Austria iar urmatorul termin, (prezentarea la organul care acorda somajul) este stabilit in decembrie 2015. Urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces elga50 elga50 De cateva zile mi-a decedat tatal. Eu sunt somera. Pentru tatal meu primesc ajutor de inmormantare de la casa de pensii. Intrebarea este daca [b]Agentia de ... (vezi toată discuția)