avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care este personalul care face parte din personalul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care este personalul care face parte din personalul administrativ si din familia ocupationala Administratie ?

Buna ziua !

Am cateva nelamuriri si va rog frumos sa ma ajutati sa ma lamuresc in legatura cu urmatoarele:

- potrivit Organigramei institutiei noastre,
personalul este organizat astfel:
- din compartimentul administrativ fac parte ingrijitorii, soferul,
- din compartimentul financiar-contabil face parte casiera ( + contabilul sef ),
- din compartimentul juridic, secretariat fac parte secretara si juristul.

Am citit Legea salarizarii nr.153 /2017 si nu pot sa imi dau seama
- care este personalul care face parte din familia ocupationala Administratie ?
- care este personalul care face parte din Personalul administrativ ?
Casiera, secretara si juristul din ce categorie de personal fac parte ?

Am citit inca o data art.11 alin.1 din Legea nr,153 /2017
si acolo se spune ca
pentru personalul contractual din cadrul familiei ocupaţionale "Administraţie"
din serviciile publice din subordinea Consiliului Judetean
salariile de bază se stabilesc prin hotărârea Consiliului Judetean.
Dar daca institutia noastra este doar un muzeu judetean
aflat in subordinea Consiliului Judetean, atunci
va intra si institutia noastra in acea categorie, ca si serviciu public din subordinea Consiliului Judetean sau nu ?
Este atat de dificil !......

Va rog mult de tot sa ma ajutati sa ma lamuresc cum se procedeaza.
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2017
oanaportar, utilizator

Alte discuții în legătură

Reincadrarea salariatilor - din 01.07.2017 ? + si acum, se poate face reinacdrarea, retroactiva, si se pot acorda diferente de salariu ? + daca nu era buget ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Astazi, toti salariatii am avut sedinta cu Sindicatul. S-a discutat faptul ca: - unii din salariati nu se regasesc pe Grila de salarizare - ... (vezi toată discuția)
Cum se reincadreaza si ce salarii - va avea personalul care nu se regaseste in grila de salarizare ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa ne ajutati sa clarificam o problema privind modul cum trebuie procedat, adica - cum se reincadreaza si ce salarii - ... (vezi toată discuția)
Nu stie in ce anexe se regaseste si ce salarii va lua ea si colegele sale oanaportar oanaportar Buna ziua ! Sora mea lucreaza la un muzeu judetean. Acest muzeu judetean se afla in subordine Consiliului Judetean. Ea are niste nelamuriri, nu stie ce ... (vezi toată discuția)