avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistente medicale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistente medicale

Buna ziua
Am doua salariate angajate ca asistente cu norma intreaga pe o firma si cu timp partial pe alta firma.Pe cea de a doua firma ,unde sunt cu timp partial nu este nevoie de ele decat foarte rar....cand sunt chemate la o clinica privata pentru interventii chirurgicale. Este ok daca le suspend contractulsi atunci cand sunt solicitate ,incetez suspendarea?....Sau,ce alta solutie legala as putea avea

Alte discuții în legătură

Decont operație chirurgicală la o clinica privata victor1906 victor1906 Buna ziua. O operație chirurgicală la o clinica privata, poate să fie decontată de Casa de asigurări de sănătate , fiind plătitor de sănătate în ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii- cadre didactice- buna ziua, am citit cele referitoare la cumulul de functii, dar ... matacuta ioana matacuta ioana Buna ziua, Am citit cele referitoare la cumulul de functii, dar nu imi dau seama unde se incadreaza situatia mea. De aceea, va rog sa imi oferiti ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli medicale IonNicolae33 IonNicolae33 Buna ziua, Sunt asigurat CAS si as dori sa stiu daca as putea recupera cheltuielile medicale facute in urma unei interventii chirurgicale si internare intr-o ... (vezi toată discuția)