avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii 2018
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii 2018

Cum ati rezolva aceasta problema?
pentru un salariu de incadrare de 2700 lei si lunar avand sporuri de noapte de weekend , ore suplimentare etc care lunar valoarea lor bruta se modifica in functie de orele efectuate in acele conditii, ce bonus as putea da sau cum sa il calculez ca netul din 2018 sa ramana acelasi pentru acel angajat daca ar fi lucrat in 2018 si i s-ar fi retinut toate cele ca pana acum? vreau sa maresc brutul dar avand un brut care variaza de la luna la luna as putea pune de exemplu salariul de incadrare 2700 x 20% = 540 lei sa fie ca bonus?e corect asa?ca nu stiu..daca maresc sporurile ca si valoare a lor tot nu ma va ajuta nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 8 Decembrie 2017
Transferul contributiilor se refera numai la salariul de incadrare/ de baza , nu si la sporurile care se acorda la acest salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere cu 20% brut dupa noua lege luminita29 luminita29 Buna ziua, Am nevoie de cateva sfaturi.Administratorii doresc in legatura cu modificarile survenite de la 1 ianuarie 2018, sa se faca decizii catre fiecare ... (vezi toată discuția)
Calcul corect salariu lucru la tura 12/24 si 12/48 alexmal alexmal Calcul corect salariu lucru la tura 12/24 si 12/48 Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare legata de calculul corect al salariului intr-o companie cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)