avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Concurs de infractiuni
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Concurs de infractiuni

Buna seara,va rog daca puteti sa imi spuneti si mie ceva referitor la următorul lucru:
In 2010 am facut un scandal pt care am fost condamnat la.un an de inchisoare si suspendată sentinta pe o perioada de 3 ani de incercare,in 2012 lucrand la un club ca agent de securitate ..am dat afara un grup de indivizi care se bateau ,unul a facut plangere împotriva mea,pe care ulterior a retras.o insa acum sunt chemat ca inculpat la.politie pt tulburarea liniștii publice,ceea ce vreau sa va intreb este daca,in caz de ceva mai rau ,pot totusi primi doar o suspendare fara a face inchisoare,multumesc
Cel mai recent răspuns: Traian26 , utilizator 11:10, 9 Decembrie 2017
Va multumesc frumos pentru informatii,sa aveți o zi buna!

Da, in cazul acesta este concurs, Credeam ca a doua fapta a fost savarsita dupa ce prima a ramas definitiva.
Or sa fie contopite ambele, urmand sa se aplice o singura pedeapsa, care poate sa fie cu suspendare.
Pedeapsa aplicata trebuie sa nu fie mai mare de 3 ani, pentru a se putea dispune suspendarea sub supraveghere. 2 ani era in vechiul cod penal, pentru suspendarea conditionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs - explicatie sentinta geo-vem geo-vem Dispus rejudecarea Solutia pe scurt: Respinge ca nefondate cererile formulate de recurentul parte vătămată şi civilă M.N. şi recurentul inculpat D.S ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare in termenul de incercare? daniela_dany88 daniela_dany88 Sotul meu a condus fara permis si a fost prins, i s-a dat o pedeapsa de 10 luni cu suspendare. Acum cateva luni a condus iarasi fara permis si a fost prins. Ce ... (vezi toată discuția)
Despre reabilitare (serv.de probatiune) gabitzu1ro gabitzu1ro -------Nr.1-.In anul.23/11/2009.Soluţionare:Condamnă pe inculpatul V. C , fără antecedente penale, la pedeapsa de 3 ani închisoare cu aplicarea art. 71, ... (vezi toată discuția)