avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Indrumare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Indrumare

Buna seara,

Locuiesc la etajul 1 dintr-un bloc cu 10 etaje,chiar deasupra usi de acces a blocului care la inchiderea ei scoate un zgomot foarte deranjant(scartiie).Am luat legatura cu administratorul blocului si mi-a raspuns ca rezolva problema numai ca are nevoie de cineva sa il ajute,mi-am oferit ajutorul,au trecut 2 saptamani de atuncea si nu s-a rezolvat nimic,cand m-am dus sa ii reamintesc de aceasta problema spunandui ca eu nu ma pot odihnii din cauza zgomotului(mai ales in jur de 5.30-6.00 dimineata cand incep oamenii sa plece la munca si in wekend este un dute-vino pe timpul noptii,eu avand un servici in care lucrez si in wekend),mi-a raspuns pe un ton destul de ridicat ca el are alte probleme pe cap si ca nu ii arde sa repare aceasta usa.Va rog sa ma indrumatii ce pasii trebuiesc urmatii in vederea solutionarii acestei probleme pe cale legala.Va multumesc anticipat ptr. raspuns.
Cel mai recent răspuns: ursu1980 , utilizator 17:40, 11 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati vorbit cu presedintele asociatiei sau ati formulat o cerere scrisa catre asociatie sa solicitati remedierea incuietorii sau inlocuirea acesteia? Administratorul are si el un sef si asta este presedintele asociatiei.
Mihail Cazacioc a scris:

Ati vorbit cu presedintele asociatiei sau ati formulat o cerere scrisa catre asociatie sa solicitati remedierea incuietorii sau inlocuirea acesteia? Administratorul are si el un sef si asta este presedintele asociatiei.

Presedintele de bloc a fost de fata la ambele situatiii(specific ca cererea scrisa am inmat-o la a 2 discutie avuta cu dumnealor),din aceasta cauza ma intereseaza ,unde trebuie sa ma adresez ptr. a se rezolva aceasta problema(primarie?.politie?tribunal?).de aceia apelez la acest aite si le multumesc celor care ma pot indruma si nu in ultimul rand dumneavoastra ptr. raspuns.
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2017
ursu1980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salon de coafura si frizerie in bloc la etajul 1 cosmodudu cosmodudu Buna ziua am si eu o intrebare .pentru dumneavoastra. La noi in bloc la etajul 1 a locuit un cetatean care a decedat .membri familiei doresc sa faca un ... (vezi toată discuția)
Presedinte de bloc care amana de fix 1an, reparatia unei conducte ... Vasilican Vasilican Presedinte de bloc care amana de fix 1an, reparatia unei conducte de scurgere (verticala/parte comuna), invocand ca a fost provocata de firma care a reabilitat ... (vezi toată discuția)
Maidanezi hobincu hobincu Buna ziua,am rugamintea sa ma indrumati in aceasta problema deoarece nu reusesc sa ii gasesc rezolvare.in blocul unde locuiesc vecina de sub mine detine in ... (vezi toată discuția)