avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Co-imprumutat- executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Co-imprumutat- executare silita

Fostul meu prieten a luat un credit de la brd, el titular credit iar eu co-imprumutant. De aproape un an de zile nu a mai platit ratele iar banca m-a dat in judecata pentru a-mi pune oprire pe salariu. Am primit instiintarea acum 3 zile.
Din cate stiu eu, in momentul de fata el nu lucreaza nimic, ceea ce inseamna ca nu are nici un venit. Pe cale amiabila nu pot rezolva nimic cu el, nu raspunde la telefon si e plecat in alt oras.
1. In cazul in care eu parasesc tara si ma angajez in alta parte cu carte de munca imi vor pune si acolo oprire pe salariu?
2. Daca il dau in judecata, in timpul procesului se face in continuare oprirea pe salariu?
3. Am si eu o rata; daca imi voi vira din strainatate bani in cont pentru a-mi plati rata mea imi vor fi blocati din cauza executarii silite?

Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Executare silita co-imprumutat neaguionelaloredana neaguionelaloredana In 2009 am luat un credit de la brd,eu titilar credit iar sotul co-imprumutant.De aproape un an nu am mai platit ratele integral iar banca a dat creditul ... (vezi toată discuția)
Ajutor - adresa de proprire pe salar fara sa instiintare ALY82 ALY82 Buna ziua, A venit pe societate o adresa de executare silita pentru un salariat (sotul meu). Credit luat la Brd de fosta sotie, el fiind coimprumutat sau ... (vezi toată discuția)
Executor bancar dascalescu_c dascalescu_c as avea si eu nevoie de niste sfaturi va rog frumos. am fost sunat sa ma prezint la interviu de catre o banca romaneasca ptr postu de executor bancar. in afara ... (vezi toată discuția)