avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara,caut si eu arhiva firmei ii instalatii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara,caut si eu arhiva firmei ii instalatii montaj bucuresti

Am lucrat in 1969,si as dori sa scot si eu vechimea.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:00, 12 Decembrie 2017
Buna seara,
Daca nu aflati nimic de aici va sfatuiesc sa formulati o cerere catre ONRC si veti afla la ce firma se afla arhivele.
ONRC nu detine astfel de informatii ...

@ Relyrely

Ne puteti posta denumirea exacta a fostului angajator.

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Între anii 1987-1989 am lucrat la sc. crinul sa bucurești.stie ... Ioanamihaelaconstantin Ioanamihaelaconstantin Între anii 1987-1989 am lucrat la Sc. Crinul SA București.Stie cineva unde se află arhiva? (vezi toată discuția)
Buna seara! mă puteți ajuta va rog unde sa mutat arhiva uzitex ... Rodipetre 27 Rodipetre 27 Buna seara! Mă puteți ajuta va rog unde sa mutat arhiva Uzitex fosta 7 noiembrie? Va mulțumesc anticipat pentru răspuns! (vezi toată discuția)