avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Ce pot face daca sotia a parasit domicilil conjugal si a lasat fetita acasa asi dori sa divortez si fetita sa ramana acasa precizez ca doresc custodie comuna nu imi doresc sa interzic sotiei nimic doar imi doresc ca aceasta sa nu poata lua fetita sa plece cu ea
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Alexa alexandru, utilizator
La divorț solicitați stabilirea locuinței copilului la dvs.
Intai va intreb daca stiti unde e sotia, daca vorbiti cu ea, de cand a plecat? Vede copila? Cati ani are fetita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema in legatura cu divortul gynutza_sweet gynutza_sweet sunt casatorita si am o fetita in varsta de 2 ani,nu ma mai inteleg cu sotul si il banuiesc de adulter. nu stiu ce sa fac,daca plec de la el si iau fetita cu ... (vezi toată discuția)
Copilul merge cu mine in cazul unui divort? andreea.dragan andreea.dragan Buna ziua! De cateva luni, la cateva zile este inevitabil sa nu am certuri acasa cu sotul... Motivele sunt diverse, plecand de la neintelgerile dintre mine ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori costy223 costy223 as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)