avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... buna,intreprindere individuala,concediu cresterea ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

buna,intreprindere individuala,concediu cresterea copilului,angajati

buna,sotia detine o intreprindere individuala ii din februarie 2017,are un atelier de croitorie punct de lucru deschis in functiune cu contract in sistem lohn,urmeaza sa facem angajari in luna ianuarie.
e gravida in luna 3,dupa legislatie ar trebui sa suspende activitatea cand intra in concediu de maternitae,ce e de facut sa nu suspendam activitatea??
Cel mai recent răspuns: codrutsilviu , utilizator 09:29, 12 Decembrie 2017
trebuie sa deschidem un srl?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepere activitate intreprindere individuala frozzzen frozzzen Buna ziua. Doresc sa deschid o intreprindere individuala cu profil ,,atelier tamplarie''. Va rog sa-mi spuneti daca, in conditiile in care inchiriez utilajele ... (vezi toată discuția)
Deschidere afacere cypryann74 cypryann74 Buna ziua. Am fost plecati 15 ani in Anglia si acum ne intoarcem si vrem sa deschidem o afacere .Vrem sa inchiriem un spatiu pt un atelier educational pt copii ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre intreprindea individuala si microintreprindere OctaTudor OctaTudor Buna ziua As vrea sa imi deschid o forma de organizare si nu ma pot decide care este mai avantajoasa .Intreprinderea individuala sau ... (vezi toată discuția)