avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Concurent admis, concurs invalidat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Concurent admis, concurs invalidat

Buna seara, am urmatoarea problema, am participat la un concurs de trecere in corpul ofiterilor in mai. Concursul s.a organizat în mod identic, cu aceleași reguli si cerințe, în opt județe. A fost întocmită o comisie centrala de concurs care a redactat intrebarile si acestea au fost transmise simultan celor opt județe. După ce am fost declarat admis, ministerul nu vrea sa emită actul administrativ de numire în funcția de ofițer pe motiv că în conformitate cu OMAI 177 cel puțin unul din membrii comisiei, la nivel local, nu avea studiile necesare asa cum prevede omai 177. Problema este ca din cei opt candidați admiși, patru au primit ordinul de numire în condițiile în care nici ei nu aveau în comisie persoane care sa dețină studiile cerute. În instanță pot aduce în discuție acest aspect atunci când formulez apărarea?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Invalidare concurs ocupare post ofițer mai VaMiFl VaMiFl Bună ziua, Vă solicit sfatul pentru următoarea speță: În cursul acestui an m-am înscris la un concurs cu recrutare prin încadrare directă, organizat ... (vezi toată discuția)
Trecere corpul ofiterilor aimee02 aimee02 Buna. Am fost admisa pe un post in urma unui concurs pentru trecerea in corpul ofiterilor, fiind in prezent agent de politie. O conditie a ... (vezi toată discuția)
Viza cfp ContSters110442 ContSters110442 In urma cu cativa ani am primit o amenda administrativa cf art 91 C.pen,amenda care nu imi apare in cazierul judiciar, banuiesc ca imi apare in cazierul ... (vezi toată discuția)