avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Achizitie publica!!!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Achizitie publica!!!

Am si eu o intrebare legata de o licitatie publica. valoarea estimata a lucrarii, obiectul licitatie, a fost in valuare de 1,870,000 RON.....iar firma mea a venit cu o oferta undeva la 1,600,000. Firma care a castigat licitatia a venit cu o oferta care ajunge la 845,000 RON, mai putin de 50% din valoare estimatiza a lucrarii. intrebarea mea este, exista vreo reglemetare care sa spuna ca nu se poate atribuii o licitatie unui ofertant a carui oferta este sub 15% din valoarea lucrarii? eu cel putin asa stiam ca s-ar fi dat o OG care reglementeaza aceasta chestiune dar din pacate nu o gasesc. va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cristianus , utilizator 14:50, 13 Octombrie 2009
verifica in caietul de sarcini care a fost criteriul de atribuire al lucrarii
Vedeti dispozitiile HG 925/2006, prin care se dispune ca nicio oferta financiara nu trebuie sa fie mai mica de 85% din valoarea estimata.
Chiar daca se statueaza prin caietul de sarcini ca atribuirea se face dupa criteriul oferta cea mai avantajoasa, tot mi se pare ca oferta financiara este neserioasa, iar pe cale de consecinta faceti contestatie la CNSC.
criteriu de atribuire este oferta cea mai convenabila din pct de vedere financiar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret neobisnuit de scazut dddimitriu dddimitriu Am castigat o licitatie - criteriul: pretul cel mai scazut - la diferenta de 43 lei (patruzecisitrei!!) fata de o alta firma. AC imi solicita raspuns si ... (vezi toată discuția)
Oferta mea a depasit bugetul - ce se intampla? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am participat la o lictatie unde bugetul estimat in SEAP pentru acea procedura era de 1 mil de lei. AM fost doua firme participante. Firma mea ... (vezi toată discuția)
Solicitare clarificari comunicare rezultat procedura ContSters229751 ContSters229751 Dupa comunicarea rezultatului procedurii poate furnizorul declarat necastigator sa solicite autoritatii contractante detaliile tehnice ale ofertei declarate ... (vezi toată discuția)