avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea salarizarii b ugetare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea salarizarii b ugetare

Buna ziua ! sunt asistenta medicala la o scoala apartinem de primarie dar banii pt salarii vin tot de la guvern ca toti cei din sanatate. primaria a spus ca noi nu vom primii cei 25% la salariu din 1 ian. 2018 si drept urmare vom avea la salariu net mai putin au spus ca ei asa au interpretat legea salarizarii.este adevarat noi cei din medicina scolara nu primim cei 25%?In speranta ca ma putei lamuri sau sa-mi trimiteti unde scrie in lege asa ceva (ca eu am citit-o dar nu stiu sa o interpretez) va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Legea 153/2017 tanta.andone@yahoo.com tanta.andone@yahoo.com Buna ziua .As dori sa stiu daca ptr.bibliotecari comunali incepind cu data de 1 iulie sa acordat odata cu personalul din administratie marire salariala sau se ... (vezi toată discuția)
Salarizarea functionarilor din primarie de la 1 ian.2018 Justitiarul711 Justitiarul711 Este adevarat ca incepand cu 1 ian.2018, personalul angajat in primarie nu va primi o marire de salariu de 25 % fata de salariul din decembrie 2017?Cum se va ... (vezi toată discuția)
Cresterea salariala pentru asistentele medicale din crese ContSters329214 ContSters329214 Va rog sa ma lamuriti daca asistentele medicale din crese beneficiaza de cresterea salariala de 25%, conform O.U.G. nr. 35/2015. Va multumesc! (vezi toată discuția)