avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenzi circulatie Ungaria si austria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenzi circulatie Ungaria si austria

Am circulat cu auto cu remorca de 750 kg pana in austria Am crezut ca viteza max cu remorca este la fel ca in Romania cu 10 km-h mai mica decat auto tragator.Ma astept la o multime de amenzi cu o valoare pe care sa nu le pot plati.As putea face ceva pentru reducerea cuantumului sumei totale pana la o suma pe care sa o pot plati ?Acum am iesit prima data cu auto din tara si am incercat sa respect vitezele dar nu m-am informat.O solutie?

Alte discuții în legătură

Contestare expertiza tehnica auto NELUL NELUL Acum un an si jumatate am fost victima unui accident: un tractor neinmatriculat , neinregistrat si nesemnalizat a iesit de pe camp, iar eu l-am lovit. Acesta ... (vezi toată discuția)
Stimati avocati! am si eu o intrebare: este permis conducerea ... gaz gaz Stimati avocati! Am si eu o intrebare: Este permis conducerea unui tractoras tuns gazon cu remorca, in incinta unui sat? Ce categorie trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Autoturism mma 2500 kg+ platforma 2700 kg mma? justskyzzo justskyzzo Buna tuturor, Am cautat pretutindeni dar nu gasesc nimic mai detaliat in privinta remorcarii unei platforme auto.Din start permisul imi va permite lucrul asta ... (vezi toată discuția)