avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,la o alcolemie de 0.70 in aerul respirat la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,la o alcolemie de 0.70 in aerul respirat la ce ma pot astepta si cand voi putea sa redobandesc permisul

buna ziua.pe data de 11 decembrie 2017 am fost oprit de organele de politie si am fost testat cu aparatul etilotesc si am avut o valoare de 0.70 in aerul respirat am fost dus si la spital si miau fost loate douo probe de sange la un interval de o ora
la ce ma pot astepta si cand pot redobandi permisul de conducere cu stima
Cel mai recent răspuns: maryus59999 , utilizator 00:11, 27 Martie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
De regula, valoarea din sange o sa fie undeva la dublu valorii din aerul expirat, fireste ca exista si exceptii.
Va puteti astepta sa fiti trimis in judecata si condamnat, urmand ca permisul sa fie anulat.
In functie de circumstantele reale si personale, nu este exclus ca instanta sa dispuna o solutie de amanarea aplicarii pedepsei, situatie in care vi se restituie permisul.
buna ziua astazi miau venit rezultatele biologice la priama proba 1.35 si la a douo 1.20
mai asi avea vro sansa sa primesc amanarea aplicari pedepsei ????
Asigurati-va apararea si sperati sa obtineti.
multumesc foarte mult pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Amanare aplicare pedeapsa alcool la volan. Bobo12 Bobo12 Buna ziua. In 13.05.2016 am fost prins conducand un vehicul sub influenta alcoolului cu 0.54 fiola si 1.20, respectiv 1.10 in sane pe raza judetului ... (vezi toată discuția)
Cum ramane cu permisul? este anulat? Armand 91 Armand 91 Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1, alin. 4 ?i alin. 10 Cod. proc. pen. rap. la art. 83 Cod. pen. stabile?te pedeapsa de 1 an ?i 6 luni închisoare ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei-comunicare hotarare Cristi2fzr Cristi2fzr Buna ziua!stie cineva cat trebuie sa mai astept pana imi vine decizia finala dupa pronuntarea instantei de mai jos? Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)