avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Schimbare legislație articole pirotehnice
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Schimbare legislație articole pirotehnice

Exista o sansa cat de mica sa se poata schimba legislatia impotriva articolelor pirotehnice?
vine revelionu si un revelion fara ,,jucari,, e pustiu
in toata europa e legal doar la noi nu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 14 Decembrie 2017
In perioada urmatoare nu exista propuneri legislative in sensul dorit de dvs. Sunt in vigoare aceleasi acte normative.
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_356...
POPA GHEORGHE a scris:

In perioada urmatoare nu exista propuneri legislative in sensul dorit de dvs. Sunt in vigoare aceleasi acte normative.
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_356...

Ma refeream daca exista posibilitatea pe vitor sa se poata face ceva?
Petiti sau alceva ce ar putea modifica legea asta stupida.
Legea poate fi modificata in parlament la propunerea guvernului/ ministerului de profil sau ca urmare a unei initiative parlamentare. Printr-o initiativa populara este nevoie de 100.000 de semnaturi din toate judetele tarii si Bucuresti. Aceasta initiativa populara nu este obligatoriu sa treaca.
Puteti face petitii la ministerul muncii, este dreptul dvs. In prezent, dupa stiinta mea, ministerul nu are in vedere astfel de modificari.
Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot. Cetăţenii care îşi manifestă dreptul la iniţiativă legislativă trebuie să provină din cel puţin un sfert din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? propunere modificare lege danaa1 danaa1 Doresc sa propun o modificare a unei legi. Din cate stim,doar parlamentarii fac si voteaza legi. Cum sa procedez pentru propunere de modificare a unei legi? ... (vezi toată discuția)
Deranj fumat spatiu public Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, Atunci cand merg, spre exemplu, pe trotuar si in fata mea este o alta persoana care fumeaza, nu mi se pare normal ca eu sa respir tot fumul de ... (vezi toată discuția)
Legile daniian daniian Stiu ca o lege poate fi abrogata daca se strang un anumit numar de semnaturi din partea populatiei in defavoarea ei. Vreu sa stiu si eu ce legi pot fi abrogate ... (vezi toată discuția)