Buna ziua, am si eu o problema la serviciu.Sunt invatatoare si am primit o nota de serviciu in care mi se solicita sa analizez un conflict intre doi copii. Unul dintre parinti a facut o reclamatie in felul urmator: "Subsemnatul x tatal elevului Y va aduc la cunostinta urmatoarele: dupa medierea conflictului care a avut loc in data de 22.11.2017 va aduc la cunostinta continuarea disputelor intre cei doi elevi. Va rog sa identificati cauza conflictelor". Eu am primit o nota de serviciu in care este specificat urmatoarele:" In urma sesizarii inregistrata cu nr..... va solicitam sa analizati incidentul dintre elevii X si Y din data de 22.11.2017, sa luati masuri la nivel de clasa privind medierea situatiei si sa prezentati concluziile catre conducerea scolii."
Specific ca nu a existat nici un conflict intre cei doi elevii, doar cateva sicanari copilaresti, dar nimic grav. Cum pot raspunde la asemenea nota si ce drepturi am, Pot refuza sa raspund in scris si cum. Va multumesc.
Drepturile elevului
doridori
Buna seara,doresc un raspuns de la d-voastra in legatura cu fiul meu de 14 ani.Este in clasa a 8-a in data de 19.10.2012 a fost surprins in wc-ul scolii cu ... (vezi toată discuția)