avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legalitate atributii director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legalitate atributii director

O persoana detasata 12 luni dintr-o institutie publica in alta poate primi legal atributii de director? Titularul are CIM suspendat (medical).
Daca nu e legal, as dori referinte la legi. Eventual si institutii carora li se poate adresa sesizare.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Suspendare la cerere functionar public ionut c ionut c Buna ziua! As dori sa stiu daca un functionar public de executie se poate suspenda la cerere de la 01 iulie 2012 in cadrul unei institutii publice. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Angajare prin detasare si raspundere juridica cristi_dm cristi_dm Buna seara, Am o speta care vad ca depasesste pe multi juristi. Un director a fost numit prin ordin de ministru in la conducerea unei institutii publice ... (vezi toată discuția)
Contract administrare RSB RSB Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada in care este numit un director medical interimar in spital, se incheie contract de administrare cu managerul ... (vezi toată discuția)