avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară la un PFA cu Normă
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară la un PFA cu Normă

Am un PFA cu Normă de 300 Euro pe lună și facturez 1000 de Euro pe lună. Vă întreb ce sumă va trebui să plătesc lunar ca pensie alimentară pentru un copil?

1/4 din:
1) 1000 de euro (suma facturată);
2) 300 de euro (norma de venit);
3) 1000 de euro - (impozit + pensie + sănătate);
4) 300 de euro - (impozit + pensie + sănătate).

Menționez că atunci când cer adeverință de venit de la ANAF, ei îmi consideră venitul net (pe persoană fizică) cel de la punctul 4). Mi-e practic imposibil să fac un credit.

Alte discuții în legătură

Carte de munca + pfa dragos.rusu dragos.rusu Buna ziua, As fi interesat care ar fi costurile reale pentru un PFA (norma de venit) daca exista si o carte de munca asociata. Incerc sa postez ceea ce ... (vezi toată discuția)
Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)
Pfa pe codul caen 6202 la norma de venit - intrebari cu noile schimbari danyboy danyboy Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de un PFA pe codul CAEN 6202 la norma de venit: 1. Mai exista norma de venit pentru IT (creare the software ... (vezi toată discuția)