avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plată nereușită cu cardul la OMV: mi-au blocat de 3 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plată nereușită cu cardul la OMV: mi-au blocat de 3 ori suma de plată. Este legal ce au făcut?

Buna ziua ! Am pățit o chestie destul de ciudata , am alimentat la OMV și am făcut plata cu cardul moment in care a dat o Tranzacție nereușită sa încercat din nou plata și a mers am luat chitanța și am plecat ! Nimic anormal pana aici acasă mi-am verificat banii pe card și surpriza OMV mi-a blocat de 3 ori suma ! Va rog sa îmi spuneti cât de legal este ce au făcut cei de la OMV ?
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 10:50, 19 Decembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Semnalati eroarea bancii, nu cred ca este omv_ul implicat.
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru cea nereușită nu am ! Oricum va mulțumesc !
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar daca nu aveti chitanta eroarea apare in sistem.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eroarea este in sistem si se observa si pe extrasul de cont. Semnalati problema catre banca in primul rand si apoi catre OMV.

Alte discuții în legătură

Greseala facuta de un angajat al bancii cristiciobanu cristiciobanu Buna ziua. Am si eu un card de cumparaturi si luna trecuta am fost sa platesc minimul de plata adica 120 ron dar angajata mi-a facut chitanta cu 1200 ron. In ... (vezi toată discuția)
Lipsa bani de pe cardul de debit vwwhite vwwhite Buna ziua ! Va rog sa-mi dati un sfat in problema mea si anume, am un card de debit emis de banca Tiriac, ultima mea tranzactie a fost in data de 23 august ... (vezi toată discuția)
Judecata dflorin3 dflorin3 Buna ziua. Prietena mea lucreaza intr-un magazin de electrocasnice...foarte renumit la noi. Problema este urmatoarea: Anul trecut in Decembrie 2013,la o ... (vezi toată discuția)