avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare transnationala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare transnationala

Buna ziua.
Sunt in urmatoarea situatie: am un angajat cu contract de munca temporara la care am facut act aditional pe o perioada de 6 luni ca va lucra la utilizatorul "x"din Italia. In acest caz ( detasare transnationala cu contract de munca temporara) se transmite detasarea in Revisal, avand in vedere ca toate contributiile sunt platite in Ro?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:17, 26 Iunie 2018
buna ziua! si eu sunt interesata de subiect.
Buna ziua,
HG 905/2017 prevede obligatia de a transmite detasarea transnationala in Revisal.
Aplicatia informatica nu permite insa transmiterea tuturor elementelor detasarii transnationale.
Cititi acest topic avocatnet.ro/forum/discutie_...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare transnationala irina sol irina sol Buna ziua, ma poate informa cineva cu detalii in ce priveste detasare personal in Germania la o firma din Romania cu punct de lucru in Germania. Cei de la ITM ... (vezi toată discuția)
Revisal silviuviorica1 silviuviorica1 Buna ziua, am si eu o întrebare si va rog sa ma ajutati. atunci când se operează o detasare transnationala in revisal, prima data se efectuează ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o intrebare referitor la inregistrarea in revisal ... lavinia.turcanu lavinia.turcanu Buna ziua. Am o intrebare referitor la inregistrarea in Revisal a detasarii in cadrul prestarii serviciilor transnationale. Unde se inscrie detasarea? La ... (vezi toată discuția)