Buna ziua, Vreau sa cumpar o garsoniera la parterul unui bloc folosita ca spatiu comercial de vechiul propietar. A fost sparta o fereastra si facuta o usa stradala, fara autorizatie. Eu vreau sa fac aici un mic magazin de haine. Am fost la primarie si autorizatii nu se mai dau.Va rog sa-mi spuneti ce riscuri sunt. Pot intabula garsoniera fara probleme si pot sa-mi deschid un mic magazi?.
Multumesc anticipat!
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Atat timp cat exista diferente intre scripte si realitate,,va asumati riscul sa fiti amendat
la eventual control se va constata existenta modificarii neautorizate din fereastra modificat si instalat usa de acces,care fiind edificata fara documente/avize/autorizatii,va genera sanctiuni inclusiv dezafectarea si readucerea spatiului la forma anterioara interventiei neautorizate
Multumesc pentru raspuns! Mentioez ca modificarea a fost facuta acum 10 ani de vechiul propietar. De ce sa fiu amendata cand exista martori ca eu asa am cumparat-o ?
In lipsa amenzii, daca veti avea martorii aceia si ceva documente sa-i sustina, la momentul inspectiei, veti putea fi oricum obligat sa aduceti imobilul in starea initiala. Pentru ca atunci cand ati cumparat stiati ca arata intr-un fel in acte si altfel in realitate si ca modificarile nu sunt legal facute.