Buna,
Cautam pe site-ul Judecatoriei un dosar ( pe care nu l-am gasit), in schimb am gasit un dosar de executare silita de la Ultimo Portofolio Investement (Luxembourg) SA insa fara nici un fel de detaliu, nici suma, nici ce reprezinta.
Va rog sa ma ajutati cu orice informatie vitala.
Multumesc!
De cand dateaza acel dosar si ce solutie este data, ce scrie exact ?
Noi cu ce sa va ajutam ?
Deocamdata nu aveti nimic de facut, mai ales daca nu va stiti dator, asteptati sa vedeti vreo consecinta, abia apoi se formuleza contestatie la executare.
Daca ati avut un credit, probabil sunteti executat silit. Daca este vb de un credit vechi aveti in vederea contestarea executarii - in momentul in care primiti executarea.
Am tot cautat pe internet azi noapte, se pare ca aceasta firma recupereaza pentru Provident. Insa eu, cum nu mai locuiesc la vechea adresa, nu am primit nici un fel de hartie de la ei, in schimb am gasit proprirea. Nu apare date, dosarul fiiind la Judecatorie din septembrie din ce am citit.
Insa eu cautam un alt dosar pentru care achit momentan si nu am gasit nimic inregistrat la Judecatorie sau Tribunal, nici in Cluj, nici in Bistrita, executorul fiind din Bistrita, eu locuind in Cluj.
Reducere de creanta
vrica
Am primit de la executorul judecatoresc Notificare sa ma prezint sa negociez inchiderea dosarului de executare prin acordarea unei Reduceri de creanta din ... (vezi toată discuția)