avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aditional sau decizie ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aditional sau decizie ?

Buna seara....Am citit ..si eu pe ici pe colo ..dar nu m-am lamurit..in cazul suspendarii CIM -ului pentru concediu ingrijire copil...ce trebuie intocmit decizie..de incetare..adica suspendare sau se face in baza unui act aditional ...unde se trece la ..." se va modifica elementul"...??!
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 23:59, 13 Octombrie 2009
Veti face o decizie de suspendare. Dati-mi o adresa de email si va trimit un model.
Multumesc frumos.. luana2550@yahoo.com .
V-am trimis.
Din pacate am verificat ..n-am primit..
Verificati si in bulk mail. Nu mi s-a intors de la adresa pe care mi-ati dat-o.

Alte discuții în legătură

Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract - prelungire Micaela Tudor Micaela Tudor Buna ziua, am o situatie in care unui angajat ii inceteaza perioada de suspendare a contractului maine, 03.03.2012, zi nelucratoare. Perioada de suspendare se ... (vezi toată discuția)
Model decizie 52 lit - urgenttt eujad eujad saptamana trecuta angajatorul a depus plangere penala pentru un salariat.Mi-a zis ca de luni sa ii suspend contratul de munca.banuiesc ca vrea u art 52 lit.c . ... (vezi toată discuția)